Strong Woman Do Bong Soon

Strong Woman Do Bong Soon 15 Nisan 2017 tarihiyle finalini verdi. Dizimiz hem aksiyon hem fantastik hem de çok güzel bir romantik komediydi. En iyi kadın ve en iyi erkek oyuncu dallarında aday olmuş bir de umarım kazanırlar. Fighting!!!!!! Başrollerin arasındaki uyum harikaydı zaten. Ayrıca olaylar ve aksiyon tam dozundaydı. Bu yıl favori romantik komedi dizim bu diziydi. :D

Esas kızımız Do Bong Soon. Hatta o Dobong-Dong,Dobon-gu'da yaşayan Do Bong Soon. Esas kız olmasını özel güçlerine borçlu. Atalarından aldığı bu özel güç sayesinde çooook güçlü. Kocaman arabaları fırlatabilir ya da bir binanın üstünde atlayabilir. Bu gücüyle masum birine zarar verirse güçleri ondan alınabilir. Tıpkı annesinden alındığı gibi... Bu yüzden o güçlerini pek kullanmamayı seçiyor. Ancak bir gün bazı kötü adamlarla karşılaşınca güçlerini kullanmak zorunda kalıyor. Kötü adamları öyle bir dövüyor ki neredeyse kırılmadık kemik bırakmıyor. Tabi doğru karakola götürüyorlar ama kimse bu 1.58 boyunda 41 kilo ağırlığında çıtı pıtı narin kızın bu kötü adamları dövebileceğine inanmadığı için ve esas karakterimiz Ahn Min Hyuk'un da yalancı şahitliği ile kızımızı salıverirler.

Ahn Min Hyuk küçük yaşta annesini kaybetmiştir. Gangster babası ve üvey annesi ile yaşamaya başlamıştır. Tabi ondan başka 3 tane üvey abisi vardır. Ortanca abisi dışında hepsi ona zorbalık yapmıştır. Ailesinden bağımsız olarak Ainsoft adlı şirketin kurucusu ve başkanı olmuştur. Bunu gören babası kendi şirketini ona devretmeye karar verir. Ailede en işe yarar çocuk artık odur çünkü. Ancak Min Hyuk tehdit edilmeye başlar. Bunun üzerine onun tehdit eden kişiyi bulmaya karar verir. Polise güvenmemektedir çünkü babası zamanında polise rüşvet vererek istediği gibi zorbalık yapabilmiştir. O da kendi yöntemleriyle suçluyu bulmaya çalışır. Önce bir koruma tutması gerekmektedir. İnşaat alanında bir kadının adamları dövdüğünü görür ve onu kendi koruması yapmaya karar verir. Bu yüzden karakolda onu kurtarmak için yalancı şahitlik yapar.
Erdemli Polis Memuru Gook Doo. O Bong Soon'a aşık Bong Soon'da ona. Ancak ikisi de bir türlü itiraf edemiyor. Gook Doo görevine fazlası ile bağlıdır zaten bu yüzden görev yerinden sürülür. Şiddet suçları bölümüne tayin olur. Bong Soon onun gözünde hep narin korunması gereken bir kadın. Bu yüzden korumalık yaptığını öğrenince baya sinirleniyor. Tabi sinirlenme sebeplerinden biride Bong Soon'un başkanının yakışıklı ve zengin olması olabilir. Ben normalde ikinci erkek karakterin tarafını tutarım. Ancak bu dizide kesinlikle başroldeki


Min Hyuk rolünün hakkını harika verdi. Min Hyuk daha ilk anda aşık olduğu Do Bong Soon'u koruması olarak işe almış olsa da onun yerine mermi yiyen, onun yerine bıçaklanan yine kendisi oldu. Kızla biraz daha vakit geçirebilmek için kendisini gey sanmasına izin verdi. O sahnelere çok güleceğinizi düşünüyorum. Hatta Gook Do'dan hoşlanıyormuş gibi yaptığında Bong Soon'un delirmesi ve onu tehdit etmesi çok komikti.
Yine de sevgili olduktan sonraki halleri o kadar tatlıydı ki! Ben böyle tepkilerle eski dizilerin hiçbirinde karşılaşmadım sanırım.
Min Hyuk ve Gook Du'nun sahneleri extra komik ve eğlenceliydi. İkisi de Bong Soon için yarışıyorlar ama belli etmemeye çalışıyorlar. Diziyi izlerken kahkahalara boğulacağınızı düşünüyorum.

Bong Soon'un başlarda güçlerinden utanması beni biraz sinir etse de Min Hyuk'un cevabı kesinlikle harikaydı.  Sonuç olarak 2017'ye StrongWoman Do Bong Soon ile devam edin kesinlikle birkaç gününüz şenlenir:)))

2 yorum:

  1. Dizinin fantastik olduğunu bilmiyordum.Bir kadını zihnimde fiziksel anlamda güçlü olarak oturtamadığım için diziye yanaşmamıştım ama şimdi oturdu her şey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna çok sevindim:) Fiziksel olarak kadının güçlü olması çok alıştığımız bir şey değil o yüzden bazı sahneler biraz garip duruyor ama yine de çok eğlenceliydi:)) Dizi için şimdiden iyi seyirler:)))

      Sil