Heidi Betts

Çok satanlar listesine girmiş, ödüllü yazar Heidi Betts, romanlarda gerçek hayattan karakterlerle ilgili çekici olay örgüsünü birleştirmektedir. Bir düzineden fazla tarihi ve çağdaş aşk romanı yazmış olan yazar, Central Pennsylvania'nın güzel tepelerdeki evinde, tüylü, dört ayaklı dostları ile birlikte yaşamaktadır. Kitaplarıyla ilgili daha fazla bilgi için heidibetts.com'u ziyaret edebilirsiniz. 










Seviyor Sevmiyor
Heidi Betts'in okuduğum ilk romanı. Açıkçası bir hayal kırıklığıydı benim için. Okuduğum en kötü romantik komedi romanı olabilir. İlk olarak üç romandan oluşan bu seri üç arkadaşın hayatın aşk hayatını anlatıyor. Bir de Charlotte teyze var aslında yazsa en okunmaya değer romanı olacağına eminim. Charlotte teyze sihirli bir çıkrığa sahip ve burada eğirdiği yünü kime verirse o kendine gerçek aşkı buluyor. Kitaba fantastik özelliği katması sadece bu kadar.  Jenna bu kitaptaki ana karakterimiz kocasından ayrılmış ancak onu hala seviyor. Bir de üstüne arkadaşlarıyla içtiği bir gece ondan çocuk yapmaya karar veriyor. Adamı bir bahane ile evine çağırıyor. Bu kısımları geçiyorum ki "bu kısımlar yaklaşık 100 sayfa sürüyor." Jenna'nın kendisinden çocuk yapmak için onu kullandığını anlayan esas çocuk durumları belli olana kadar Jenna ile kalmaya karar veriyor- ki aslında yalan çünkü saçma sapan bir gurur yüzünden ayrıldığı karısını hala seviyor- Esas oğlan polis olduğu için dışarıdaki dünyaya çocuk getirmek istemiyor haliyle. Bu sorunu çözen çiftimiz evlenip mutlu sona ulaşıyor. Tabi ki Charlotte teyze sihirli ipin gücünü bildiği için içten içe Gage ve Jenna'nın evliliğinden mutlu oluyor ve diğer avına yöneliyor.


Evvet, Charlotte teyzenin bir diğer avı olan muhteşem Grace ve muhteşem bacaklar lakabıyla tanınan Zack'in hikayesi. Her şey Zack'in odasında Grace'in bir kadını çıplak görmesiyle başlıyor. Ancak Zack'in hiçbir açıklamasını dinlemeden nişanı atıyor. Zack inanılmaz derecede aşık olduğu Grace'in terk etmesinden sonra derbeder bir hale gelir ki bir buz hokeyi maçında sakatlanır ve hayata küser. Grace gittikten sonra onu hayata bağlayan spor kariyeri de bitince ki aslında bitmemiştir sadece Zack'in depresif tavırları olayı o hale getirir. Zack arkadaşlarından uzaklaşır evde örgü ören pembe dizi izleyen biri haline gelir. Ortam çocuğu Zack'in bu hale gelmesinden endişelenen arkadaşları denize düşen yılana sarılır kafasıyla Grace'ten yardım isterler. Sihirli ipinde büyüsüyle çiftimiz barışır. Açıkçası ilk kitaba göre daha az vasat bulduğum bir kitaptır kendisi.:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder